Lade Veranstaltungen
Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Ne e zbulojmë botën e librave me ilustrime në gjuhën shqipe. Fëmijët nga mosha 2-6 vjeç janë të ftuar së bashku me prindërit/gjyshërit e tyre që të dëgjojnë përralla dhe të mësojnë këngë dhe vjersha. Prindërit marin sugjerime për nxitjen e gjuhës së fëmijëve të tyre.

Details

Beginn:
Mo. 31.05.2021
Ende:
Mo. 28.06.2021
Zusätzliche Terminangaben
31.5./7.6./14.6./21.6./28.6.2021, 15:30 – 17:30 Uhr
Veranstaltungskategorie:
Altersstufe:

Weitere Angaben

Leitung
Animatore: Kaltrina Limani
Kosten
Hyrja falas
Veranstalter
TAGEO, Elternforum Aadorf, Volksschulgemeinde Aadorf
Auskunft
076 247 22 21
Veranstaltungsort
Gemeinde- und Schulbibliothek Aadorf, Gemeindeplatz 2, 8355 Aadorf